קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים

עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים
אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם שוקולד ליים, עוגת גבינה לבנה עם מפתח שוקולד ליים, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד וליים לבנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חתיכה חופפת גדולה של רדיד אלומיניום על החלק התחתון של מחבת springform, ולאחר מכן להכניס מחבת טבעת על זה. מקפלים את רדיד נוסף לסכל סביב המחבת ומניחים את כל העניין על פיסת נייר שנייה, גם לקפל אותו ולוחץ אותו היטב סביב המחבת, שיש כיסוי הדוק מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
במעבד מזון, מעבדים עוגיות עד שהן דומות לפירור, מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים תערובת פירור לתוך מחבת springform ולחץ עם האצבעות כדי בשורה את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מניחים את המחבת במקרר להגדיר בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים קומקום מים על לאמבט מים. במעבד מזון לנצח את גבינת שמנת עד חלקה, מוסיפים את הסוכר, ביצים, חלמונים, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
קח את המחבת המפותלת מהמקרר והנח אותה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך מחבת פירור, ולאחר מכן בזהירות לשפוך את הקומקום החם של מים לתוך המחבת צלייה כך המים מגיעים 1/2 דרך המחבת כך המים לא להתיז לתוך עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים מחבת צלייה בתנור במשך 1 שעה, בודקים לאחר 50 דקות. זה צריך להרגיש מוגדר, אבל עדיין מתנדנד במרכז. קח את מחבת הקלייה מהתנור, הסר בזהירות את מחבת הקפיץ מהמחבת הקלייה והנח אותה על מתלה. לקלף את השכבה החיצונית של נייר, ולקרוע את חתיכות הצד של השכבה הראשונה של נייר ולהשאיר את המחבת להתקרר. ברגע שהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר, מניחים אותה במקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
העבר לצלחת אתה הולך לשרת אותו על, צלחת ללא שפה, או דוכן עוגה. שחרר את מחבת springform והסר את החלק החיצוני. בזהירות להרים את עוגת הגבינה הסרת תחתית המתכת. רדיד אלומיניום יכול להישאר על העוגה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מגישים מקורר.