עוגת גבינה בטעם תות
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, תותים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה מרגריטה תות נושך, ממולא עוגת גבינה תות, ו עוגות עוגת גבינה תות מדהימות (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים. מקציפים גבינת שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה אחרי כל אחד רק עד מעורבב; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
אופים 1 שעה או עד המרכז כמעט מוגדר. מגניב לגמרי. מקררים 2 שעות.
השתמש בידיות לסכל כדי להרים עוגת גבינה ממחבת. עוגת גבינה מתפוררת לקערה גדולה.
מוסיפים תותים; מערבבים היטב. צורה לתוך 48 כדורים, באמצעות כ 1 כף. לכל אחד.
מגלגלים בפירורי גרהם עד מצופה באופן שווה.
מניחים על גיליון אפייה מכוסה קלף. להכניס למקרר 1 שעה.
ממיסים שוקולד לפי ההוראות. לטבול כדורי עוגת גבינה, 1 בכל פעם, בשוקולד; לחזור תבנית אפייה.
מפזרים עם כל פירורי גרהם הנותרים. מקררים 1 שעה או עד שוקולד הוא מוצק.