עוגת גבינה גורגונזולה עם אגוזי מלך קלויים
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, אגוזי מלך טחונים, גבינת gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו Linguine Gorgonzola עם אגוזי מלך קלויים, Cheesy Gorgonzola Zucchini Pasta with Toasted Walnut And Aped Anjou Pears, ו עוגת גבינה עם סוכר חום עם בורבון ואגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות. קו מחוץ למחבת springform, 9x3 אינץ ' עם רדיד אלומיניום כבד חובה. ריסוס בתוך מחבת עם ספריי בישול; לפזר אגוזי מלך הקרקע על החלק התחתון.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף ביצים; לנצח רק עד חלקה. מערבבים שמנת חמוצה, גבינה ופלפל רק עד מעורבב. כף שווה על אגוזי מלך במחבת.
מניחים springform במחבת קלייה גדולה; לשפוך מים חמים למחבת צלייה עד רבע מלא.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
הסר עוגת גבינה מחבת צלייה. תעביר את הסכין לקצה עוגת הגבינה כדי לשחרר אותה. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 2 שעות. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
מקשטים עם אגוזי מלך קלויים.