עוגת גבינה דלעת פשוטה לחלוטין
עוגת גבינה דלעת פשוטה לחלוטין דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, allspice הקרקע, זנגביל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה דלעת צוננת פשוטה, עוגת גבינה דלעת פשוטה, ו עוגת גבינה מיני דלעת עם תחתית בראוני ללא גלוטן {סופר פשוט, GF, שומן נמוך + קלוריות נמוכות} (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום 375 מעלות.
מחממים חמאה וסוכר בסיר עד שחמאה נמסה. בינתיים, בשורה התחתונה של 9-by-13-אינץ תבנית אפייה עם 12-by-20 אינץ ' גיליון נייר אז זה תלוי על הצדדים הארוכים של המחבת (תוכל להשתמש בזה כמו 'ידית' כדי למשוך את הקינוח מבושל מהמחבת). סדר קרקרים גרהם על תחתית מחבת מרופדת בנייר כסף, חיתוך האחרונים עם סכין כדי שיתאימו בנוחות.
יוצקים תערובת חמאה על קרקרים; להפיץ עם סכין כדי לכסות.
אופים עד תערובת חמאה סוכר מתחיל להקשיח, כ 7 דקות.
הסר מהתנור. הפחת את הטמפרטורה ל-300 מעלות.
כמו קרום אופה, דלעת חום, 1 1/4 כוסות סוכר חום ותבלינים במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד תערובת הוא חם sputtery. מעבדים ביצים במהירות גבוהה בבלנדר.
להעביר דלעת למכולה pourable. עם ריצת בלנדר, לאט להוסיף תערובת דלעת; מחית עד חלקה.
מוסיפים גבינת שמנת, בלוק אחד בכל פעם; מחית עד חלקה.
יוצקים תערובת על קרום; אופים עד סט, כ 35 דקות.
בינתיים, לערבב שמנת חמוצה, נשאר 1/2 כוס סוכר חום וניל.
יוצקים תערובת שמנת חמוצה באופן שווה על גבי; להפיץ בזהירות כך העליון מכוסה לחלוטין. חזור לתנור.
אופים כדי להגדיר ציפוי, על 5 דקות יותר. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להכניס למקרר (יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה).
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב היקף המחבת כדי לשחרר את העוגה. השתמש בידיות לסכל כדי למשוך עוגה מהמחבת.
ומקשטים עם פקאנים אופציונליים.