עוגת גבינה דנית תפוח יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 218 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים טארט, ביצה, שקדים הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינמון סוכר תפוח עוגת גבינה דנית, עוגת גבינה דנית, ו עוגת גבינה סמורס דנית.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו קמח, שקדים וסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הוסף תמצית. מעצבים בצק לכדור; מניחים בין שני גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
חלץ
בצק
3
מרדדים ל -10 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
4
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית; לחץ בעדינות את הבצק על התחתית ומעלה את דפנות התבנית. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
5
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר ושמנת האבנית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
גבינת שמנת
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים ביצה; מקציפים נמוך רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
7
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
8
בקערה גדולה שלבו את הסוכר החום, הקמח והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים תפוחים ומערבבים עד לציפוי. כף מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
10
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
11
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.