קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה הדר

עוגת גבינה הדר
עוגת גבינה הדר היא לקטו אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 796 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים גרידת לימון, קמח, סוכר ושמנת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. עוגת גבינה הדר, עוגת גבינה הדר, ו עוגת גבינה ללא אפייה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'. בקערה קטנה, לטאטא יחד חלמון ביצה, 1 כף מיץ לימון, 1 כפית קליפת לימון ו 1/4 כפית וניל. בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח 1/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים חמאה ומעבדים עד שנוצרים פירורים גסים. כשהמכונה פועלת, מוסיפים תערובת חלמון ומערבבים עד שנוצרים גושים לחים. עיתונות בצק על תחתון ו 1 1/2 סנטימטרים עד הצדדים של מוכן פאן. להקפיא קרום 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
בצקבצק
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מברישים קלות את הקרום בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרוםקרום
4
אופים עד שהקרום זהוב בהיר, כ -15 דקות. מצננים על מתלה בזמן הכנת המילוי. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת ו 1 2/3 כוסות סוכר עד חלקה. מקציפים פנימה עמילן תירס, 1 כף מיץ לימון, גרידת תפוז, גרידת ליים, 1 1/2 כפית גרידת לימון ו 1/2 כפית וניל. מקציפים ביצים אחת אחת ואז מערבבים פנימה שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידה כתומהגרידה כתומה
עמילן תירסעמילן תירס
גרידת לימוןגרידת לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גרידת לייםגרידת ליים
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 55 עד 60 דקות, או עד שתפוח וסדוק סביב הקצוות והמרכז נע רק מעט כאשר התבנית מזועזעת בעדינות. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מקררים למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
בסיר על אש בינונית מרתיחים מרמלדה ו -2 כפיות מיץ לימון עד להפחתת מעט, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מורחים זיגוג חם על גבי העוגה. צ ' יל עוגה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
10
הסר את דפנות התבנית והעביר את העוגה לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

ניתן לשלב עוגת גבינה עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.