קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי

עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן, עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי דובדבן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך קרום קרקר גרהם (להלן). בעוד הקרום הוא מצמרר, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
מקציפים את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה לנצח את הסוכר ווניל עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך הקרום, ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים כ 40 דקות או עד המילוי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים מחבת על מתלה קירור חוט. מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מכסים את עוגת הגבינה ומקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. בעוד עוגת הגבינה מצמררת, לעשות ציפוי דובדבן ברי (להלן).
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
8
תגיש את עוגת הגבינה עם הציפוי. חנות מכוסה במקרר.
9
קרום קרקר גרהם
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
10
מערבבים את פירורי קרקר, סוכר ומרגרינה. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת העוגה ungreased. מכסים ומקררים כ -30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
ציפוי דובדבן ברי
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
12
יש לשטוף את התותים במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
חותכים את הגוף, או "כובע", עם נקודת סכין קילוף.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
חותכים את התותים לאורך לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
15
מערבבים את התותים, מילוי עוגה ומיץ לימון בקערה בינונית. מכסים ומקררים ציפוי עד שאתה מוכן להגיש את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס