עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן, עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי דובדבן.
הוראות
הפוך קרום קרקר גרהם (להלן). בעוד הקרום הוא מצמרר, להמשיך עם המתכון.
מקציפים את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה לנצח את הסוכר ווניל עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך הקרום, ומתפשטים באופן שווה.
אופים כ 40 דקות או עד המילוי מוגדר.
מניחים מחבת על מתלה קירור חוט. מגניב 30 דקות.
מכסים את עוגת הגבינה ומקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. בעוד עוגת הגבינה מצמררת, לעשות ציפוי דובדבן ברי (להלן).
תגיש את עוגת הגבינה עם הציפוי. חנות מכוסה במקרר.
מערבבים את פירורי קרקר, סוכר ומרגרינה. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת העוגה ungreased. מכסים ומקררים כ -30 דקות או עד המשרד.
יש לשטוף את התותים במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
חותכים את הגוף, או "כובע", עם נקודת סכין קילוף.
חותכים את התותים לאורך לפרוסות.
מערבבים את התותים, מילוי עוגה ומיץ לימון בקערה בינונית. מכסים ומקררים ציפוי עד שאתה מוכן להגיש את עוגת הגבינה.