ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap-אגוז, גבינה אירית ועוגת גבינה עם בייקון עם קרום אגוז, ו עוגת גבינה דלעת זנגביל עם קרום gingersnap אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה מחבת springform 10 אינץ'. במעבד מזון, דופק את האגוזים עם 1/4 כוס הסוכר עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת Springform
3
מוסיפים את החמאה; דופק עד התערובת דומה חול לח. לחץ על הפירורים לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים במשך 12 דקות, או עד השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה עם 1/4 כוס הסוכר ו 1 כפית של וניל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
במערבל חשמלי עומד מצויד עם משוט או באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את גבינת שמנת במהירות נמוכה עם הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר זרעי וניל רק עד בשילוב. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, גירוד את הקערה בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
וניל
זרעים
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
מוסיף את 2 כפיות הנותרים של וניל ותמצית שקדים. לאט לאט לנצח את השמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
וניל
קרם
9
יוצקים את בלילת עוגת הגבינה לתוך המחבת ואופים במשך 65 עד 70 דקות, עד שזהוב בקלילות מעט jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
10
מיד לשפוך את ציפוי שמנת חמוצה על עוגת הגבינה להחליק את פני השטח. החזירו את עוגת הגבינה לתנור ואפו במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
להעביר מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. תריץ סכין חדה ודקה מסביב לעוגה ותסיר את הטבעת. מקררים את העוגה במשך 3 שעות, ואז מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומכניסים למקרר לילה לפני ההגשה.