קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גבינה וניל עם קרום אגוז

עוגת גבינה וניל עם קרום אגוז
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap-אגוז, גבינה אירית ועוגת גבינה עם בייקון עם קרום אגוז, ו עוגת גבינה דלעת זנגביל עם קרום gingersnap אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה מחבת springform 10 אינץ'. במעבד מזון, דופק את האגוזים עם 1/4 כוס הסוכר עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
3
מוסיפים את החמאה; דופק עד התערובת דומה חול לח. לחץ על הפירורים לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 12 דקות, או עד השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה עם 1/4 כוס הסוכר ו 1 כפית של וניל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
במערבל חשמלי עומד מצויד עם משוט או באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את גבינת שמנת במהירות נמוכה עם הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר זרעי וניל רק עד בשילוב. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, גירוד את הקערה בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מוסיף את 2 כפיות הנותרים של וניל ותמצית שקדים. לאט לאט לנצח את השמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
ונילוניל
קרםקרם
9
יוצקים את בלילת עוגת הגבינה לתוך המחבת ואופים במשך 65 עד 70 דקות, עד שזהוב בקלילות מעט jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
מיד לשפוך את ציפוי שמנת חמוצה על עוגת הגבינה להחליק את פני השטח. החזירו את עוגת הגבינה לתנור ואפו במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעביר מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. תריץ סכין חדה ודקה מסביב לעוגה ותסיר את הטבעת. מקררים את העוגה במשך 3 שעות, ואז מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומכניסים למקרר לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין