עוגת גבינה וניל עם קרום אגוז
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap-אגוז, גבינה אירית ועוגת גבינה עם בייקון עם קרום אגוז, ו עוגת גבינה דלעת זנגביל עם קרום gingersnap אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת springform 10 אינץ'. במעבד מזון, דופק את האגוזים עם 1/4 כוס הסוכר עד הקרקע דק.
מוסיפים את החמאה; דופק עד התערובת דומה חול לח. לחץ על הפירורים לתחתית המחבת.
אופים במשך 12 דקות, או עד השחמה סביב הקצוות.
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה עם 1/4 כוס הסוכר ו 1 כפית של וניל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
במערבל חשמלי עומד מצויד עם משוט או באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את גבינת שמנת במהירות נמוכה עם הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר זרעי וניל רק עד בשילוב. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, גירוד את הקערה בין תוספות.
מוסיף את 2 כפיות הנותרים של וניל ותמצית שקדים. לאט לאט לנצח את השמנת עד חלקה.
יוצקים את בלילת עוגת הגבינה לתוך המחבת ואופים במשך 65 עד 70 דקות, עד שזהוב בקלילות מעט jiggly במרכז.
מיד לשפוך את ציפוי שמנת חמוצה על עוגת הגבינה להחליק את פני השטח. החזירו את עוגת הגבינה לתנור ואפו במשך 5 דקות נוספות.
להעביר מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. תריץ סכין חדה ודקה מסביב לעוגה ותסיר את הטבעת. מקררים את העוגה במשך 3 שעות, ואז מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומכניסים למקרר לילה לפני ההגשה.