קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה כחולה מלוחה עם קומפוט אגס דובדבנים וזיגוג בלסמי דובדבן

עוגת גבינה כחולה מלוחה עם קומפוט אגס דובדבנים וזיגוג בלסמי דובדבן
עוגת גבינה כחולה מלוחה עם קומפוט אגס דובדבנים וזיגוג בלסמי דובדבן דורש על 9 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, קומפוט דובדבן מלוח, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה.

הוראות

1
היכו 1/2 כוס חמאה, 4 אונקיות גבינת פרמזן, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקמח, ומערבבים על נמוך עד שהתערובת דומה להתפוררות גדולה. להפוך את הבצק ולעצב לבול עץ. לעטוף בצק עם ניילון לעטוף, לקרר עד צונן, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פורסים את הבצק המוכן לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 22 דקות. קרקרים מגניבים על הסדינים במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 10 אינץ ' עם נייר קלף, ולאחר מכן חמאה על הנייר ועל הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את אגוזי פקאן קלויים, קרקרים אפויים, ו 1 כף חמאה מומסת במעבד מזון. דופק עד מתפורר. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. הצינה במקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקציפים שלוש חבילות 8 אונקיות של גבינת שמנת, 8 אונקיות של גבינה כחולה, ו 6 אונקיות של גבינת פרמזן עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. הכה את השמנת הכבדה ו 1 כפית פלפל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 1/2 שעות. עוגת הגבינה מוכנה כאשר הקצוות נפחו יפה ואת פני השטח של עוגת הגבינה הוא מוצק למעט נקודה קטנה במרכז כי יהיה להתנועע כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות. הפעל את הקצה של סכין קיצוץ סביב הקצוות של המחבת, להגדיר את המחבת על מתלה תיל, ולאפשר לעוגת הגבינה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצבת לתוך המקרר, וקירור 4 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את האגסים הקצוצים,דובדבנים יבשים, חומץ בלסמי, סוכר חום, ומלח 1/4 כפית. מבשלים ומערבבים עד האגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
כָּתֵףכָּתֵף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
הסר את הבצל ואת הפרי מהמחבת באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מסננים את המיץ בחזרה למחבת, ואז מועכים את הפרי בקערה עם מזלג. מבשלים את המיץ במחבת מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מעביר זיגוג לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מקציפים את החבילה 8-אונקיה הנותרת של גבינת שמנת, 4 אונקיות של גבינה כחולה, 2 אונקיות של גבינת פרמזן, ו 1/2 כפית פלפל שחור עם מיקסר חשמלי בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מורחים את תערובת הגבינה על עוגת הגבינה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
17
מפזרים פקאנים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
18
מגישים עם קומפוט אגס דובדבן, אגס פרוס, זיגוג חומץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ בלסמי דובדבן שחורחומץ בלסמי דובדבן שחור113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה כחולה, מתפוררתגבינה כחולה, מתפוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף12 כפיות אבקת שוםנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנתחבילת גבינת שמנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים4largesביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טחוניםעלי טימין טחונים1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה בטמפרטורת החדרשמנת כבדה בטמפרטורת החדר0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן טריה וגרוסהגבינת פרמזן טריה וגרוסה1אגס ירוק מוצק, cored ופרוס דקאגס ירוק מוצק, cored ופרוס דק2אגסים-קלופים, cored וקצוץאגסים-קלופים, cored וקצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קצוציםאגוזי פקאן קצוצים2largesבצל מתוק, פרוס דקבצל מתוק, פרוס דק