עוגת גבינה כתומה עם ציפוי שוקולד וקרמל מלוח
והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קרמל מלוח מעורבב-דלעת עוגת גבינה ברים עם סוכר חום-גרהם קרקר קרום, עוגת דלעת עם רוטב קרמל מלוח, ו עוגת גבינה דלעת קרמל מלוח (Kitchenaid בגידה!).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 35
מערבולת עוגיות במעבד מזון עד הקרקע דק. מערבולת בחמאה רק עד incorporated.
יוצקים פירורים לתוך 9 ב. מחבת springform ולחץ על החלק התחתון ועל 1 ב. בתוך פן.
אופים 7 דקות, ואז לתת מגניב על מדף. הפחתת חום התנור ל-30
הפוך מילוי: בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, סוכרים, וקמח עד חלקה. הכה בביצים במהירות נמוכה 1 בכל פעם.
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים ומכים עד רק מעורבב. לעטוף את החלק התחתון של מחבת עם נייר כסף, לחיצה על זה בחוץ.
הגדר מחבת springform במחבת צלייה ויוצקים מילוי לקרום.
יוצקים מספיק מים רותחים למחבת צלייה לבוא על חצי בצד של מחבת springform.
אופים עד עוגת גבינה בקושי מתנועע במרכז כאשר בעדינות מזועזע, על 1 1/4 שעות.
בואו עוגת גבינה להתקרר על מדף 1 שעה, ואז להירגע עד קר, לפחות 5 שעות.
מקציפים ציפוי קרמל ומלח שולחן בקערה וכפית על עוגת גבינה. מסדרים אגוזי פקאן מסביב לשפת ומפזרים מלח על פקאן.
* מלח פתיתי יש גבישים גדולים, חלולים, פריך. מצא אותו בחנויות מכולת מצוידות היטב באינטרנט.