קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויטים כתומים

ביסקוויטים כתומים
אם יש לך חמאה, מיץ תפוזים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, שוקולד צ'יפ לחמניות כתומות עם זיגוג כתום, ו לחמניות שוקולד כתום ומריר עם זיגוג כתום דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימם מראש תנור ל 400 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לשלב סוכר וגרידת תפוזים; לערבב עם קצות האצבעות שלך עד הסוכר הוא רטוב וריחני.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
חמאת גרגר לתערובת קמח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת; השתמש באצבעותיך כדי לעבוד בחמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
בקערה קטנה, לטאטא את השמנת החמוצה והביצה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
באמצעות מזלג, מערבבים תערובת שמנת חמוצה לתוך תערובת קמח עד היווצרות גושים גדולים של בצק. השתמש בידיים שלך כדי ללחוץ את הבצק נגד הקערה לכדור. הבצק יהיה דביק קודם, אבל כמו שאתה לוחץ, הבצק יבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים על משטח מקומח קלות לטפוח לתוך מעגל 7 אינץ 'על 3/4 אינץ' עבה. השתמש בסכין חדה לחתוך למשולשים 8; מניחים על תבנית אפייה מוכנה, על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
אופים עד הזהב, על 15 עד 17 דקות. מגניב במשך 10 דקות ולהכין את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בקערה בינונית, להכין את הזיגוג על ידי ערבוב יחד את החמאה המומסת, הסוכר של ממתקים, וניל ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
להקציף עד חלקה. טובלים את החלק העליון של הלחמניות לתוך זיגוג ולאפשר זיגוג להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "