עוגת גבינה כתומה עם רוטב קרמל-כתום
עוגת גבינה כתומה עם רוטב קרמל-כתום דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קליפת תפוז, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה כתומה עם רוטב קרמל-כתום, אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו עוגת גבינה ריקוטה עם רוטב קרמל-כתום.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 450°f. לטחון קרקרים וסוכר במעבד עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים חמאה; תהליך עד פירורים לחים מעט. לחץ על תחתית (לא צדדים) של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים.
אופים עד הסט, כ -12 דקות.
העברה ל rack; מגניב לחלוטין. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים ביצים, ליקר, קליפת תפוז ווניל. לנצח רק עד שיתמזג.
יוצקים מילוי למחבת מצופה קרום.
אופים עוגה 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
אופים עד העוגה נפוחה, הקצה החיצוני 2 אינץ מוגדר והמרכז נע רק מעט כאשר מזועזע, כ 55 דקות יותר.
להעביר עוגה למתלה. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר; מגניב. עוגת גבינה קרה בין לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מגישים עם רוטב קרמל-כתום.