קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה לדרך סלעית

עוגת גבינה לדרך סלעית
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו בוטנים, סוכר, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה לדרך סלעית, עוגת גבינה לדרך סלעית, ו עוגת גבינה ללא אפייה של רוקי רוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים מחבת צלייה גדולה כשליש מהדרך במים ומניחים בזהירות על מתלה התנור האמצעי. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לעטוף את החלק החיצוני של מחבת 8 אינץ ' קפיץ עם רדיד אלומיניום. מעיל החלק הפנימי של המחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
דק למחוץ 3 עוגיות שוקולד ומפזרים את הפירורים בתחתית מחבת springform; הקש על עודף. מקציפים את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולדעוגיות שוקולד
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיף את הסוכר, ביצים, 3/4 כוס שמנת והוניל. הפחת את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד שהסוכר נמס והתערובת מוקרמת, מגרדת את הקערה לפי הצורך (אל תפשוט יתר; אם יש עדיין גושים, לטאטא את הבלילה ביד כדי להחליק אותם).
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
4
שים את השוקולד ואת קרם 1/4 כוס הנותרים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל עד שהשוקולד נמס, כ -45 שניות. מערבבים את אבקת הקקאו עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
5
מחלקים את הבלילה בין 2 כוסות מדידה נוזליות גדולות או קערות (על 2 1/2 הבלילה כוסות בכל). מערבבים את תערובת השוקולד המומסת לתוך אחד החובטים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
6
יוצקים כמחצית הבלילה וניל לתוך המחבת, ואז לאט לשפוך חצי הבלילה שוקולד למרכז הוניל, לתת לו להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים את הבלילה וניל הנותרים למרכז הבלילה שוקולד, נותן לו להתפשט; לשפוך את הבלילה שוקולד הנותרים לתוך האמצע.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
מורחיםמורחים
8
בזהירות להעביר את עוגת הגבינה למחבת של מים חמים ואופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה, 30 דקות עד 1 שעה, 45 דקות. כבה את התנור ושמור את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הסר את עוגת הגבינה ממרחץ המים והעברה למדף. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר ולתת מגניב לחלוטין, ואז להכניס למקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
הסר את טבעת springform. לרסק את 3 עוגיות שוקולד הנותרים ולזרוק בקערה עם מרנג מרוסק ובוטנים. לחץ לתוך הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולדעוגיות שוקולד
בוטניםבוטנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
צילום: ג ' וני מילר