עוגת גבינה ליים עם רוטב פטל
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לכם חמאה, ביצים, קליפת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו עוגת גבינה ליים פטל טבעונית עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קרום. לחץ בחלק התחתון של ungreased 9 אינץ ' מחבת springform. להכניס למקרר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עד חלקה. בהדרגה לנצח בסוכר. במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי, להכות ביצים 1 בכל פעם, מיזוג רק עד חלקה.
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים; מכים עד לקבלת חלקה.
אופים 55 עד 65 דקות או עד סט. (כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מדף התנור התחתון במהלך האפייה.) לכבות את התנור; בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור 30 דקות עם דלת פתוחה לפחות 4 אינץ'.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות.
הסר בצד של פאן; מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה קירור. מכסים ומקררים בין לילה או עד 2 ימים.
כדי להפוך את הרוטב, לנקז פטל, סירופ הזמנה.
מוסיפים מים לסירופ כדי להכין 3/4 כוס. ב 1-סיר ליטר, תערובת סירופ תערובת קורנפלור.
מוסיפים ג ' לי; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מעובה וברור. מערבבים פטל. מקררים עד שקר.
מגישים עוגת גבינה עם רוטב. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה ורוטב שנותרו.