עוגת גבינה לימון עם קרום Gingersnap
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה לימון עם קרום Gingersnap, Meyer Lemon Cheesake With Gingersnap Crust, ו עוגת גבינה עם לימון עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים פירורי עוגיות וחמאה בקערה בינונית עד לחלח באופן שווה. לחץ על תערובת על תחתית 9 אינץ 'בקוטר נשלף התחתון מחבת עוגת גבינה עם 3 אינץ' צדדים גבוהים.
אופים קרום עד הזהב עמוק, על 12 דקות. מגניב לגמרי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מחסנית 3 יריעות גדולות של רדיד על משטח עבודה.
שים את אותה תבנית במרכז. לאסוף לסכל בנוחות סביב תחתית מחבת ואת הצדדים כדי עמיד למים.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה ורך. בהדרגה להכות בסוכר, ואז מלח. הכה בביצים, 1 בכל פעם. הכה בשמנת חמוצה, קליפת לימון מגוררת, ומיץ לימון.
מקום עטוף מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי דרך הצדדים של מחבת עוגה.
אופים עוגה עד המילוי הוא נפוח מעט ועובר רק מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה 25 דקות.
הסר מחבת עוגה מאמבט מים; הסר רדיד. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 2 שעות. צמרמורת חשפה עד קר; לכסות ולשמור מקורר לפחות 1 יום עד 2 ימים.
חותכים סביב הצדדים מחבת; בזהירות לשחרר תחתית מחבת מהצדדים לדחוף את תחתית מחבת לשחרר עוגה.
מניחים עוגה (עדיין על תחתית פאן) על מגש.
מקשטים עם עלי לימון או פיתולים.
המחבת: זה חייב להיות שלושה סנטימטרים גבוהים כדי להחזיק את כל המילוי. אם מחבת הקפיץ תשעה אינץ ' שלך הוא כל כך גבוה, זה יכול לשמש במקום.גבינת שמנת: לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להשתמש במותג פילדלפיה.הקרום: לטחון את gingersnaps במעבד או למקם אותם בשקית פלסטיק כבדה חובה דק למחוץ אותם עם מערוך.