עוגת גבינה מאוד, מאוד, מאוד טובה.
עוגת גבינה מאוד, מאוד, מאוד טובה דורשת 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 988 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה מעולה., צלי חזיר וטוב בשבילך אתגר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה, גבינת שמנת וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב. מערבבים את השמנת הכבדה, קורנפלור ווניל.
לעטוף את החלק התחתון של המחבת springform עם רדיד אלומיניום. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים מחבת עוגת גבינה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של מחבת עוגת הגבינה.
אופים במשך 60 דקות, או עד מרכז עוגת הגבינה הוא פשוט מוצק. מגניב בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. להכניס למקרר עד סט לפני הסרת מחבת.