עוגת גבינה מזוגגת בשוקולד עם שכבה משולשת
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 238 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוריאו, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה ארבעה אינץ — - שכבה משולשת מזוגגת שוקולד, עוגת גבינה משולשת עם שוקולד, ו עוגת גבינה עם שכבה משולשת.
הוראות
פירורים קרום: לטחון אוריאו (מילוי וכל) במעבד מזון או למחוץ בשקית.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ לתוך התחתון 2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' מחבת springform. שים במקפיא.שוקולד
שלב 8 עוז של גבינת שמנת וסוכר 1/4 ופעימה עד שמנת.
הוסף 1 ביצה ו 1/4 כפית. וניל, להתמזג היטב. מערבבים שוקולד מומס 1/3 כוס שמנת חמוצה. כפית על שכבת פירורי שוקולד.סוכר חום
שלב 8 אונקיות של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר חום וקמח ופעימה עד מעורב היטב.
הוסף 1 ביצה ו 1/2 כפית. וניל, להתמזג היטב. מערבבים בפקאנים. כפית בעדינות על שכבת שוקולד.שמנת חמוצה לבנה
שלב 5 עוז גבינת שמנת 1/4 כוס סוכר; לנצח עד רכות.
מוסיפים ביצה ומתמזגים היטב. מערבבים הנותרים 1 כוס שמנת חמוצה וניל. כף בעדינות מעל שכבת פרלין.
אופים ב 325 מעלות במשך 1 שעה; לכבות את התנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור במשך 30 דקות; דלת פתוחה של תנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות נוספות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במשך 8 שעות או לילה.
שלב 6 עוז קצוץ שוקולד חצי מתוק ו 1/4 כוס חמאה בסיר קטן להמיס על אש נמוכה.
הסר מן החום ומערבבים את 3/4 כוס אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/4 כפית וניל עד חלקה.
חום 1/3 כוס שמנת כבדה 1 כף סירופ תירס ב 2 כוס מיקרוגל בטוח זכוכית למדוד עד חם מאוד אבל לא ממש רותח.
מוסיפים 4 אונקיות של שוקולד קצוץ ומערבבים עד מומס. בשלב זה הוא יהיה רזה למדי, אז תן לו לשבת במשך כ 30 דקות או עד שהוא מתקרר ומתעבה קצת, ואז לשפוך אותו על cheesecake.At בשלב זה, העוגה צריכה איזשהו לקישוט. אתה יכול לערום עלי שוקולד על גבי, להוסיף אגוזים או לעשות את מה שאני עושה וקווי רסס של שוקולד לבן נמס מעל.