והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו פאדג'מזוגג שוקולד עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה עם שכבה משולשת מזוגגת שוקולד, ו עוגת גבינה שקדים קוקוס מזוגגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). לעטוף רדיד סביב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
שלב פירורי עוגיות, 1/4 כוס סוכר וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 אינץ'. במעלה דפנות התבנית המוכנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה, היכו אחד 8-עוז. חבילת גבינת שמנת ו 1/4 כוס סוכר עד רכה.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 55 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. כבה את התנור והשאיר עוגת גבינה בפנים למשך 30 דקות; פתח את הדלת חלקית והשאיר בתנור עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתנור; מצננים לחלוטין. מקררים לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
עבור זיגוג, להמיס שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה את הסוכר, המים והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב