בקערה בינונית, באמצעות כף עץ, לשלב פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר, וחמאה מומסת. לחץ על התערובת בחוזקה על התחתונה, ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אופים במשך 8 דקות עד פירורים להיות מעט זהוב בצבע. באמצעות מיקסר חשמלי, בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת וסוכר להתמזג עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם ולהמשיך להכות עד התערובת הופכת אור, על 3 דקות. מערבבים שוקולד מומס באמצעות מרית גומי. בזהירות לשפוך הבלילה לתוך קרום מוכן ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל במשך 8 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
4
חותכים את עוגת הגבינה לחתיכות אחידות כ 3 על ידי 1 אינץ ' בגודל. תעשה את זה 30 פעמים.
5
עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק
1
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק ל-365 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2
להקציף 1 ביצה עם 1 כוס חלב כדי להפוך ביצה לשטוף. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב קלות כל עטיפת גליל האביב עם לשטוף את הביצה. כתם את עודף ביצה לשטוף עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים כל פיסת עוגת גבינה באמצע עטיפה ומפזרים שוקולד קצוץ. מקפלים העליון של עטיפה למטה על עוגת הגבינה, ושני הצדדים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
מגלגלים כל פיסת עוגת גבינה לכיוונכם עד שהיא מגולגלת לחלוטין ומוודאים שהגליל ארוז היטב עם הקצוות חתומים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
5
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית. בעדינות במקום לחמניות לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, במשך כ 2 דקות. באמצעות מלקחיים או עכביש, להסיר את לחמניות זהובות חום מן השמן ומניחים כל גליל בקערה של אבקת סוכר מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
10 לחמניות לבנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים לחמניות מטוגנות בשמן עמוק על מגבות נייר כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
רסס עם רוטב שוקולד, למעלה עם קצפת, ומקשטים עם עלה מנטה.