בקערה בינונית, באמצעות כף עץ, לשלב פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר, וחמאה מומסת. לחץ על התערובת בחוזקה על התחתונה, ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אופים במשך 8 דקות עד פירורים להיות מעט זהוב בצבע. באמצעות מיקסר חשמלי, בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת וסוכר להתמזג עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם ולהמשיך להכות עד התערובת הופכת אור, על 3 דקות. מערבבים שוקולד מומס באמצעות מרית גומי. בזהירות לשפוך הבלילה לתוך קרום מוכן ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל במשך 8 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
4
חותכים את עוגת הגבינה לחתיכות אחידות כ 3 על ידי 1 אינץ ' בגודל. תעשה את זה 30 פעמים.
5
עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק
1
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק ל-365 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2
להקציף 1 ביצה עם 1 כוס חלב כדי להפוך ביצה לשטוף. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב קלות כל עטיפת גליל האביב עם לשטוף את הביצה. כתם את עודף ביצה לשטוף עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים כל פיסת עוגת גבינה באמצע עטיפה ומפזרים שוקולד קצוץ. מקפלים העליון של עטיפה למטה על עוגת הגבינה, ושני הצדדים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
מגלגלים כל פיסת עוגת גבינה לכיוונכם עד שהיא מגולגלת לחלוטין ומוודאים שהגליל ארוז היטב עם הקצוות חתומים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית. בעדינות במקום לחמניות לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, במשך כ 2 דקות. באמצעות מלקחיים או עכביש, להסיר את לחמניות זהובות חום מן השמן ומניחים כל גליל בקערה של אבקת סוכר מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים לחמניות מטוגנות בשמן עמוק על מגבות נייר כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
רסס עם רוטב שוקולד, למעלה עם קצפת, ומקשטים עם עלה מנטה.