צלחת בצד כרובית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מנות ראשונות כרובית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 123 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, פירורי לחם מתובלים איטלקיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו צלחת כרובית (מנות ראשונות), שעועית ממולאת פלפלים בתוספת מנה בצד של כרובית ושעועית מחרוזת עם רוטב לימון-חמאה-שום, ו צלחת תירס מתוק (מנות ראשונות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הכרובית לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מזלג מכרז, 5 עד 7 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים; קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל בחמאה עד הבצל הוא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים 3 כפות חמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה. מערבבים את פירורי הלחם ומבשלים עד בועות התערובת.
מערבבים את הכרובית למחבת ומבשלים עד שהכרובית חמה, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור; מגישים חם.