מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם פטל מעורבב עם לימון, עוגת גבינה מעורבבת עם חמאת לימון, ו עוגת גבינה חמוצית מעורבלת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין את הקרום, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מניחים 2/3 כוס קמח 2 כפות סוכר במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט לשפוך מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד מעורבב (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). בחוזקה הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מים
חמאה
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
5
אופים ב 400 במשך 10 דקות; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
כדי להכין את המילוי, לנצח גבינות במהירות גבוהה של מיקסר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
מוסיפים 1 3/4 כוסות סוכר ואת 4 המרכיבים הבאים (1 3/4 כוסות סוכר דרך מלח); להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מלח
9
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
10
יוצקים את תערובת הגבינה למחבת מוכנה. כף ערימות של לימון Curd מעל מילוי, ומערבלים יחד באמצעות קצה הסכין.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
גבינה
סרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
11
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד עוגת גבינה כמעט מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר עוגת גבינה מהתנור, וקריר לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.