אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, סירופ קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד, עוגיות פיצוץ שוקולד, ו פיצוץ שוקולד (חקיין פיצה בוסטון).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר וסוכר.
מוסיף את החמאה המומסת, ערבוב לשלב. לחץ על הקרום לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים במשך 6 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
עבור שכבת השוקולד: באמצעות דוד כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מניחים את הפרוסות בשכבה זוגית על הקרמל, לוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
4
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את וניל וקמח עד רק בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה.