אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, סירופ קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד, עוגיות פיצוץ שוקולד, ו פיצוץ שוקולד (חקיין פיצה בוסטון).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
עבור הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את החמאה המומסת, ערבוב לשלב. לחץ על הקרום לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים במשך 6 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
עבור שכבת השוקולד: באמצעות דוד כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
לטאטא בסוכר, ביצים, וקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים לתוך החלק התחתון של קרום מקורר ואופים במשך 15 דקות; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מורחים את ציפוי הקרמל באופן שווה על שכבת השוקולד המקורר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2
חותכים את בצק העוגיות לרוחב לפרוסות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את הפרוסות בשכבה זוגית על הקרמל, לוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
4
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את וניל וקמח עד רק בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה.