טריפל ברי עוגת גבינה טארט הוא קינוח המשמש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 67 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה משולשת, לא לאפות עוגת גבינה משולשת ברי כוכב טארט, ו טריפל ברי טארט.
הוראות
1
מערבבים פירורי רקיק וחמאה בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון והצד העליון של תבנית טארט בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מכניסים למקפיא בזמן הכנת המילוי.
3
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף. כף לקרום. מסדרים פירות יער מעל מילוי גבינת שמנת. מכסים ומקררים.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים מים רותחים לתערובת ג ' לטין יבשה בקערה בינונית 2 דקות. עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים קוביות קרח; מערבבים עד שהקרח נמס לחלוטין. מקררים כ -15 דקות. או עד שמסמיך מעט (עקביות של חלבונים ללא הפסד.) כף ג ' לטין מעל פירות במחבת. מקררים 3 שעות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "