קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד לבן שוויצרי

עוגת שוקולד לבן שוויצרי
. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שוקולד לבן שוויצרי רול עם קצפת ריבס, עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, ו עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח וסודה לשתייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים אותו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את המים החמים על זה ומערבבים עד שוקולד נמס וחלק. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את החלמונים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת הוניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן