, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 456 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לך וניל, סוכר, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל-300F אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסופה (או ל-275F אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים פירורי וופל ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
(55 ופלים)
3
הסר 1/2 כוס של תערובת פירור; להפריש. לחץ על הנותרים פירור תערובת בתקיפות על התחתונה 1-1 / 2 אינץ ' בצד של פאן. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שוקולד ותערובת פירור שמורות; מערבבים היטב. תניח בצד. מערבבים גרידה כתומה לתוך הבלילה הנותרים; לשפוך לתוך קרום מוכן. למעלה עם כפיות של הבלילה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
חותכים דרך הבלילה עם סכין כמה פעמים עבור אפקט שיש.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
אופים 50 דקות. עד 1 שעה או עד המרכז הוא כמעט להגדיר. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.