עוגת גבינה ניו-יורקית
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 984 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, דובדבנים, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' ללא מקל טפלון מצופה תבנית האביב פאן
מחממים תנור ל 350 מעלות F
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, קינמון, וחמאה יחד בקערת ערבוב.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת springform באמצעות כוס ערבוב לחץ על הפירורים לתוך הבסיס. באמצעות האצבעות שלך בעדינות ללחוץ פירורים לתוך הצדדים של המחבת.
במעבד מזון, שמנת גבינת שמנת והסוכר יחד.
מוסיף את גרידת וניל, להתמזג עד חלקה.
מוסיפים 5 חלמוני ביצה ושמנת כבדה, דופק עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה ונקייה. בקערה נפרדת, לטאטא את החלבונים ביצה עד צורות קצף רך.
מוסיפים 2 כפות סוכר לאט לחלבוני הביצה וממשיכים לטאטא עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך גבינת שמנת, קצת בכל פעם עד משולב באופן מלא.
יוצקים לתוך מחבת springform מוכן.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד המשרד.
בואו מגניב במשך 1 שעה ו 30 דקות.
מערבבים את קרם פרש וסוכר יחד ומתפשטים בעדינות על גבי עוגת הגבינה המקוררת.
בואו להתקרר עד הציפוי מוגדר או צמרמורת לילה לשרת. הטוב ביותר מוגש בטמפרטורת החדר.
בסיר בינוני שאינו מאכל מקום מים, סוכר, קינמון, וניל וקורנית. מביאים לרתיחה, להנמיך חום ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים דובדבנים ומבשלים במשך 1 שעה. אם יש צורך בנוזל נוסף, הוסף מים. המשיכו להרתיח עד שתערובת הדובדבנים עבה והדובדבנים רכים.
יוצקים לתוך מיכל נקי להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.