עוגת גבינה ניו-יורקית
והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 713 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית.
הוראות
מחממים תנור ל 550 מעלות F.
הכה יחד גבינת שמנת, סוכר, קמח, ו zests עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצים וחלמונים, אחד בכל פעם, ואז וניל, מכים במהירות נמוכה עד שכל מרכיב משולב ומגרד את הקערה בין תוספות.
שים מחבת springform עם קרום בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים מילוי לקרום (מחבת האביב תהיה מלאה לחלוטין) ואופים במחבת אפייה (לתפוס טיפות) באמצע תנור 12 דקות, או עד נפוח. להפחית את הטמפרטורה ל 200 מעלות F ולהמשיך לאפות עד העוגה היא מוצקה בעיקר (המרכז יישאר מעט מתנדנד כאשר מחבת בעדינות מזועזע), על 1 שעה 45 דקות יותר.
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר להתקרר לחלוטין במחבת springform על מתלה. עוגת צמרמורת, מכוסה באופן רופף, לפחות 6 שעות.
הסר בצד של מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. עוגת גבינה שומרת, מכוסה ומקורר, 2 שבועות.
מערבבים יחד מרכיבים קרום ולחץ לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ ' בצד של מחבת springform חמאה 24 סנטימטר. מלאו מיד או להירגע עד 2 שעות.;