עוגת גבינה עם אוכמניות ותפוזים עם קרום שוקולד
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, קליפת תפוז, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם אוכמניות ותפוזים עם קרום שוקולד, עוגת גבינה עם אוכמניות ותפוזים עם קרום שוקולד, ו עוגת גבינה כתומה עם ציפוי שוקולד וקרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. טוחנים היטב עוגיות ושוקולד במעבד.
הוסף חמאה; להתמזג עד טופס גושים לחים. באמצעות פלסטיק לעטוף כסיוע, לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 1 1/4 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform בקוטר 9 אינץ' עם 2 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים.
אופים עד סט, על 8 דקות. מגניב לגמרי.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 ° F. לעטוף 2 שכבות של רדיד כבד סביב הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עד אור. מקציפים את הקמח. הכה בביצים, 1 בכל פעם, רק עד מעורבב. מקציפים בקליפת תפוזים ווניל.
מניחים מחבת springform במחבת צלייה גדולה. מילוי מחבת צלייה עם מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של מחבת springform.
אופים עד מילוי מוגדר רק במרכז אבל עדיין זז מעט, על 55 דקות.
הסר עוגה מאמבט מים; העברה למדף וקריר לחלוטין, כ 4 שעות. כיסוי וצינה לילה.
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני על חום נמוך בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני; להוסיף תערובת קורנפלור ולהביא להתבשל.
להוסיף חמוציות; לבשל עד תחילת פופ, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מערבבים בקליפה כתומה. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה לילה. (עוגת גבינה ותערובת חמוציות יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
תעביר את הסכין לקצה העליון של עוגת הגבינה כדי לשחרר אותה. שחרר צדדים מחבת. עוגת גבינה עם תערובת חמוציות. צמרמורת עד סט, על 1 שעה.