עוגת גבינה עם דובדבן
עוגת הגבינה עם הבראוני מתכון יכולה לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בסביבה 6 שעות ו-20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 808 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, שמן canolan, מילוי עוגת דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם בראוני דובדבן צלוי, פאדג'י Cherry-Cheesecake Brownie Bars, ו בראוני עם ריבת דובדבן חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול ולהגדיר aside.In קערה בינונית, מערבבים יחד בראוני, ביצה אחת ושמן עד בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים במשך 10-12 דקות או עד בראוני הוא רק להגדיר. (לא ייעשה לחלוטין בשלב זה)בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב וחלק.
מוסיפים את 3 הביצים הנותרות במהירות נמוכה ומניחים את התערובת בצד.בזהירות כפית 1/2 יכול (1 כוס) של עוגה מילוי למרכז בראוני, להשאיר גבול בראוני 2 אינץ ' לאורך הצדדים של פאן. תערובת גבינת שמנת Dollop על פני השטח; להפיץ בזהירות לקצוות של פאן.
אופים במשך 35-40 דקות או עד שהמרכז מוגדר, אבל מתנועע כאשר המחבת הוא טפח קלות. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות לפני ההגשה. עוגת גבינה עם מילוי פאי דובדבנים.
מקשטים עם שוט מגניב וסירופ שוקולד. אם תרצה.