עוגת גבינה עם דלעת
עוגת גבינה דלעת דורשת על 5 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, דלעת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מברשת החלק הפנימי של מחבת 10 אינץ ' springform עם 1 כפית חמאה מרוכך.
מערבבים פירורי קרקר גרהם, קינמון, 1/4 כוס סוכר לבן, ו 1/4 כוס חמאה מומסת יחד בקערה עד incorporated. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של המחבת springform.
מקציפים גבינת שמנת ו 1 1/2 כוס סוכר לבן יחד בקערה עד חלקה.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מיזוג בכל ביצה לפני הוספת הבא. מערבבים קרם, דלעת, 2 כפיות תמצית וניל, ותבלינים עוגת דלעת עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת גבינת שמנת על קרום קרקר גרהם.
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגת גבינה מוגדר באמצע, 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות, או להשאיר על מתלה תנור עם דלת פתוחה עד כמה שעות.
מקציפים שמנת חמוצה, 1/2 כוס סוכר, ו 2 כפיות תמצית וניל יחד בקערה עד חלקה.
יוצקים ציפוי שמנת חמוצה על עוגת גבינה. צ ' יל במקרר לפני הסרת צדדים של מחבת, על 3 שעות.