עוגת גבינה עם דלעת וקרמל
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 446 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, ציפוי קרמל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה דלעת, קרמל ופקאן, עוגת דלעת עם רוטב קרמל, ו עוגת דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ריסוס התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. לעטוף רדיד סביב מחוץ לתחתית בצד של מחבת לתפוס טיפות. בקערה קטנה, מערבבים את מרכיבי הקרום עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית מחבת.
אופים 10 עד 12 דקות או עד סט.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית רק עד חלקה וקרם. מקציפים ב 1/2 כוס חמאה עד שמנת. אל תפרזי. במהירות נמוכה, לנצח בהדרגה בסוכר.
הוסף דלעת; לנצח עד מעורבב. מקציפים בציפוי קרמל וקמח. הכה בביצים, 1 בכל פעם, רק עד מעורבב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
יוצקים מילוי לתוך קרום אפוי חלקית.
מניחים springform במחבת קלייה גדולה; לשפוך מים חמים למחבת צלייה עד רבע מלא.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. עם סכין חדה, לשחרר עוגת גבינה מהצד של מחבת. מכסים עוגת גבינה, מקררים לפחות 8 שעות.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל שקדים על אש בינונית 4 עד 6 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רק מתחיל חום; מפזרים 3 כפות סוכר מגורען על שקדים. המשך בישול ערבוב 2 עד 3 דקות יותר או עד סוכר נמס שקדים מצופים.
מורחים תערובת שקדים על גיליון נייר מרוסס עם ספריי בישול. מגניב 2 עד 3 דקות; להתפרק.
בקערה בינונית צוננת, לנצח הנותרים מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה שוב; להסיר בזהירות את הצד של המחבת.
חותכים עוגת גבינה לטריז; מניחים על צלחות קינוח בודדות. למעלה כל טריז עם קצפת ושקדים.