קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פרסות פרדס

פרסות פרדס
ניתן להכין את פירורי מטע המתכונים בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 22 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך קמח מלא, שזיף מסטול, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו אורצ'רד פיז, Orchard Mimosa, ו שדרות בוסתן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להפוך את התוספת.
2
שים את הקמחים בקערה עם קמצוץ של מלח, ואז לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך כדי ליצור פירורים. מערבבים את הסוכר עם מזלג, וצינה עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להטות את התפוחים, שזיפים וסוכר לתוך סיר גדול עם מים 50ml ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות, עד התפוחים רכים ועסיסיים. מערבבים את התאנים והאוכמניות, ומוסיפים לתבנית אפייה. פזר על הקרמבל ואופים במשך 45-55 דקות עד ציפוי זהוב הפרי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
לשימור,לשימור,
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "