ניתן להכין את פירורי מטע המתכונים בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 22 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך קמח מלא, שזיף מסטול, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו אורצ'רד פיז, Orchard Mimosa, ו שדרות בוסתן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להפוך את התוספת.
2
שים את הקמחים בקערה עם קמצוץ של מלח, ואז לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך כדי ליצור פירורים. מערבבים את הסוכר עם מזלג, וצינה עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להטות את התפוחים, שזיפים וסוכר לתוך סיר גדול עם מים 50ml ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות, עד התפוחים רכים ועסיסיים. מערבבים את התאנים והאוכמניות, ומוסיפים לתבנית אפייה. פזר על הקרמבל ואופים במשך 45-55 דקות עד ציפוי זהוב הפרי מבעבע.
קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.