עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם עוגיות gingersnap, חמאה, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת, עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת, ו עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק מספיק עוגיות כדי להפוך 1 3/4 פירורי כוסות. במחבת עוגת גבינה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת, מערבבים פירורי עוגיות, סוכר מגורען, וחמאה. לחץ על החלק התחתון ועל 1 אינץ ' עד הצדדים מחבת.
אופים את הקרום בתנור 325 עד שחום מעט, כ -15 דקות.
בינתיים, במעבד מזון או בקערה עם מיקסר, לערבב גבינה, סוכר חום, וביצים עד חלקה. כפית 1/2 כוס של תערובת הגבינה לתוך קערה קטנה.
מוסיפים חמישה תבלינים ודלעת לתערובת הגבינה הנותרים ומערבבים היטב.
יוצקים דלעת מילוי לתוך קרום חם או קר. זרוק כפות מעוגלות של תערובת הגבינה השמורה על מילוי הדלעת. עם קצה סכין, מערבולת שיש תערובות לבן וכתום.
אופים בתנור 325 עד שהמרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, כ -50 דקות. מגניב על מדף. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 2 1/2 שעות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, תסיר שפה.