קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם דלעת עם קרום בראוני

עוגת גבינה עם דלעת עם קרום בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת גבינה דלעת עם קרום בראוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, גבינת שמנת, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם דלעת עם קרום בראוני, עוגת גבינה משובשת, עוגת בראוני קינוח, ו עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים התנור ל 32
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה קלה מחבת springform 9 אינץ'. בסיר בינוני, להמיס את החמאה עם שוקולד קצוץ על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את תערובת השוקולד המומסת מהחום ולתת לו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר ואת הביצה המוכה קלות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת השוקולד המומסת. מערבבים את האגוזים הקצוצים לתוך הבלילה בראוני.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
שוקולדשוקולד
6
מורחים את הבלילה במחבת springform מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מריתמרית
7
אופים במשך 10 דקות, או עד עלה ויבש למגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו להתקרר לחלוטין. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת בגיליון גדול של נייר כסף. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הפוך את עוגת הגבינה: בקערת זכוכית בינונית, להמיס את השוקולד הקצוץ בתנור מיקרוגל על גבוה במשך כ 1 דקה, תוך ערבוב באמצע. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
תנורתנור
10
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
11
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. מקציפים את עמילן התירס והוניל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ונילוניל
ביצהביצה
12
הוסף 1 כוס של הבלילה עוגת גבינה לשוקולד נמס ומערבבים עד מעורבב היטב. מקציפים את מחית הדלעת ואת הקינמון, אגוז מוסקט וציפורן לתוך הבלילה עוגת גבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
13
יוצקים שלושה רבעים של הבלילה עוגת גבינה דלעת מעל קרום הבראוני.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
קרוםקרום
14
יוצקים את הבלילה שוקולד על גבי הבלילה עוגת גבינה דלעת. אם הבלילה שוקולד עבה מדי לשפוך בקלות, לחמם אותו בתנור מיקרוגל על גבוה במשך 10 שניות. כפית את הבלילה עוגת גבינה דלעת הנותרת על גבי הבלילה שוקולד. השתמש בסכין שולחן כדי לעשות כמה מערבולות דקורטיביות: לא overswirl.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
סכיןסכין
תנורתנור
15
הגדר את מחבת springform במחבת צלייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
16
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
17
אופים את עוגת הגבינה דלעת באמבט המים החמים במרכז התנור במשך 1 1/2 שעות, או עד שהוא מוצק סביב הקצוות אבל מעט jiggly במרכז. כבה את התנור, prop הדלת כמה סנטימטרים פתוחים ולתת עוגת הגבינה לעמוד באמבט המים בתנור החם במשך 1 שעה, או עד שהוא מוגדר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
הסר את עוגת הגבינה עם דלעת משובשת ממרחץ המים ומקרר אותו עד מקורר היטב, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
מיםמים
19
הסר את רדיד ואת טבעת מחבת springform מן עוגת הגבינה. בזהירות להעביר את עוגת הגבינה למגש, לחתוך טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
20
הפוך קדימה: עוגת הגבינה האפויה יכולה להיות בקירור במחבת springform עד 4 ימים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מחית דלעת משומר כוסותמחית דלעת משומר כוסות1חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1צביטהקמצוץ של ציפורן טחוןקמצוץ של ציפורן טחון1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך קצוצים דקאגוזי מלך קצוצים דק