עוגת גבינה עם כמהין שוקולד
מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם פתית שלג שוקולד, עוגיות שוקולד ושקדים, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד, עוגת גבינה עם כמהין שוקולד, ו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוגיות כתושות וחמאה. הקש תערובת על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מיקרוגל שוקולד וקרם ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד 2 דקות או עד חלקה.
מוסיף חלב מרוכז ממותק וניל, מכות רק עד בשילוב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת שוקולד, פועם רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 5 דקות או רק עד שהמרכז מוגדר. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור עם דלת סגורה 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבת. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (בערך 1 שעה). כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
הסר צדדים של מחבת, ומניח עוגת גבינה על צלחת הגשה. לאט לאט לשפוך ציפוי גנאש חם על עוגת גבינה, מתפשט לקצוות. צ ' יל 1 שעה לפני ההגשה.