עוגת גבינה עם לימון.
עוגת גבינה עם לימון. צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו ביצים, קורנפלור, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מערבבים פירורי עוגייה או קרקר גרהם עם חמאה או מרגרינה. לחץ לתוך הצדדים התחתון חלקית למעלה של 9 אינץ ' מחבת springform. להכניס למקרר.
בקערה גדולה, להכות עם מיקסר חשמלי גבינת שמנת, סוכר, קליפת ליים, ו קורנפלור עד חלקה ורך. להכות בביצים אחד בכל פעם, מיזוג רק עד חלקה.
מוסיפים מיץ ליים מפתח עם מיקסר על נמוך. סיים לערבב ביד. לא לנצח יותר, או עוגה ייסדק במהלך האפייה.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 55 עד 65 דקות, או עד שנקבע. כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מדף תחתון במהלך האפייה.
כבה את התנור, ותן לעוגת גבינה לעמוד בתנור 30 דקות כשהדלת פתוחה לפחות 4 אינץ'.
הסר מהתנור. מקררים את העוגה בן לילה, ועד שלושה ימים.