עוגת גבינה עם ליקר ביצים III
עוגת גבינה עם ליקר ביצים III דורשת בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 526 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, קמח, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , וזה לא כל כך סופר. נסו Eggnog Love {: Eggnog Chezake Bares}, עוגת גבינה חלמונה, ו עוגת גבינה עם ליקר ביצים III (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה בינונית לשלב פירורי קרקר גרהם, 2 כפות סוכר וחמאה. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת צורה האביב 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
במעבד מזון לשלב גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, קמח וליקר ביצים; תהליך עד חלקה. להתמזג ביצים, רום ואגוז מוסקט.
יוצקים תערובת לקרום מקורר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הפחת את החום ל-250 ואפה במשך 45 דקות, או עד שמרכז העוגה בקושי מוצק למגע.
הסר מהתנור ומיד לשחרר עוגה מן השפה.
בואו עוגה להתקרר לחלוטין לפני הסרת השפה.