עוגת גבינה עם מאייר לימון-ג'ינג'ר קרד
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו את מיץ הלימון של מאייר, קרקרים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה בטעם לימון מאייר, Meyer Lemon Curd, ו Meyer Lemon Curd (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. דופק את קרקרים וחמאת עוגיות במעבד מזון עד הקרקע דק; טפטוף בחמאה מומסת ודופק לשלב. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ועל 1 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים עד הזהב, על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
הפוך את המילוי: הכה את גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעט רכה, על 3 דקות. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז הכה במיץ לימון ווניל.
יוצקים את הבלילה לתוך הקרום מוכן.
מעבירים לתנור ואופים עד שהקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. כבה את התנור ושמור את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה, 20 דקות.
הסר מהתנור ולהפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
העברה למתלה; בואו להתקרר לחלוטין, ואז לקרר עד סט, לפחות 4 שעות או לילה.
הפוך את לימון curd: דק לגרר את זנגביל; לשים מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה ולחץ עם מרית גומי כדי לחלץ את המיץ.
לטאטא את הביצים, סוכר ושמנת בסיר קטן unreactive עד בשילוב.
מוסיפים את מיץ הלימון ומיץ הג ' ינג ' ר ומבשלים על אש בינונית, מקציפים כל הזמן, עד סמיך תוסס, על 6 דקות.
הסר מהחום וקצף בחמאה עד מותך. מסננים את הקרד דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה, לחיצה עליו באמצעות מרית גומי; תן מגניב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מורחים את הקרד על עוגת הגבינה ומקררים עד סט, כ -30 דקות.
הסר את טבעת האביב ואת פרוסה.