קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם סרט כתום

עוגת גבינה עם סרט כתום
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה עם פס סרט, עוגת גבינה עם סרט כחול, ו עוגת גבינה עם סרט פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי: לשטוף כתום יבש. עם סכין חדה, לחתוך לתוך סיבובים דקים (בין 1/8 ו 1/16 ב. עבה; ראה הערות), השלכת קצוות וזרעים. ב10-in עמוק. מחבת או סיר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים סוכר, 3/4 כוס מים, ומיץ לימון עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פרוסות תפוז ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 5 דקות. לחשוף ומבשלים בעדינות, שמירה על פרוסות בשכבה אחת ולהפוך מדי פעם, עד שהם מעט מסוכרים ושקופים ונוזל יש את העקביות של סירופ דק, על 20 דקות (צריך להיות על 1/2 כוס נוזלי במחבת; אם פחות, להוסיף מספיק מים חמים כדי להפוך את הסכום הזה מחבת לנער לערבב מים לתוך סירופ).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו להתקרר במחבת. מכסים ומקררים לפחות 15 דקות ועד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לעוגת גבינה: מחממים תנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים פירורי קרקר גרהם לתוך 9-in. מחבת עוגת גבינה עם שפה נשלפת; מוסיפים חמאה ומערבבים. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון ו 1/2 ב. עד צדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. הכה בקמח, שמנת חמוצה וליקר רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
8
יוצקים למחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 60 עד 70 דקות. תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר מסגרת מחבת. אם כל לחות אוספת על גבי עוגה, בעדינות כתם יבש. מרימים בעדינות פרוסות תפוז מסוכרות מסירופ, שומרים סירופ ומייבשים עם מגבת נייר. סדר פרוסות, חופפות מעט, מעל עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
תמדוד מיץ תפוזים. מביאים סירופ שמור לרתיחה על חום גבוה. מערבבים מדי פעם עד סירופ הוא חום זהוב עמוק, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
12
הסר מהחום ומערבבים בזהירות במיץ תפוזים (התערובת תהיה בועה למעלה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
13
תן מגניב לטמפרטורת החדר מברשת בנדיבות על פרוסות תפוז (ייתכן שיש סירופ נוסף).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
14
מגישים עוגת גבינה, או לכסות ולקרר עד 2 ימים. השתמש סכין משונן לחתוך עוגה, מנגב להב נקי אחרי כל פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים