עוגת גבינה עם פאי פקאן.
עוגת גבינה עם פאי פקאן מוכנה. בעוד כ-45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח, דומינו סוכר מגורען, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
פאי פקאן מפשיר לפי הוראות החבילה.
חותכים באופן שווה ל -20 פרוסות דקות, שמירה על טריזים שלמים, ולהניח בצד.
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם ואת החומרים הבאים 3; לחץ על תערובת על החלק התחתון 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 10 אינץ'.
סדר 10 פלחי פאי פקאן בעיצוב דיבר במחבת מוכנה, הצבת 1 צד לחתוך של כל טריז על קרום עם קצה צר כלפי מרכז פאן. שמור שאריות עוגת פקאן לשימוש נוסף.
מקציפים גבינת שמנת עד חלקה; מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת.
מוסיפים שמנת חמוצה, חצי וחצי, וניל; לנצח עד מעורבב. מקפלים ב ממתקים סוכר וקמח. בזהירות לשפוך תערובת גבינת שמנת באופן שווה על פלחי פאי פקאן במחבת, לוודא טריזים להישאר במקום. מסדרים חצאי פקאן באופן שווה סביב קצה ומרכז.
אופים ב 325 במשך 50 דקות. כבה את התנור, ותן לעוגת גבינה לעמוד בתנור 1 שעה.
הסר מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין. צ ' יל לפחות 8 שעות או לילה לפני ההגשה.