עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, קצפת, עוגיות gingersnap, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. נסו עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי, עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק עם ציפוי דובדבן טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. Wrap מחוץ למחבת springform 9 אינץ ' עם רדיד כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת קרום על החלק התחתון של מחבת.
אופים קרום 5 עד 7 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות בטמפרטורת החדר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
בינתיים, בקערה גדולה לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. במהירות נמוכה, פעימה בשמנת, מיץ לימון וקליפת לימון.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד קצה עוגת הגבינה מוגדר לפחות 2 אינץ ' מקצה המחבת אבל מרכז עוגת הגבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסה באופן רופף ומקרר 8 שעות או לילה לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת; להסיר בזהירות את הצד של מחבת. בקערה קטנה ומקוררת, לנצח שמנת מתוקה ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. כפית על עוגת גבינה. למעלה עם פירות יער ופיתולים לימון.