קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה עם קינמון ותפוח.

עוגת גבינה עם קינמון ותפוח.
והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו מילוי פאי תפוחים, סוכר חום, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת גבינה אוכמניות מאפינס יוגורט עם Streusel קינמון, עוגת גבינה אוכמניות מאפינס יוגורט עם Streusel קינמון, ו מאפינס תפוחים קינמון-Streusel.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום וחמאה עד מתפורר; להזמין 1/2 כוס לציפוי. לחץ על הנותרים oat תערובת בתחתית ungreased 9 אינץ springform פאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בחלב, ביצים, קינמון ווניל, גירוד קערה פעם אחת, עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קינמוןקינמון
ונילוניל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
יוצקים על קרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 55 עד 65 דקות או עד סט. מגניב על קירור מדף על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
בינתיים, במחבת nonstick 8 אינץ', חום שמורות תערובת 1/2 כוס שיבולת שועל מעל חום בינוני נמוך 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קלוי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מורחים עוגת תפוחים מילוי על עוגת גבינה מקורר חלקית.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי תפוחיםמילוי פאי תפוחים
מורחיםמורחים
7
מפזרים תערובת שיבולת שועל קלוי על גבי. מגניב 1 1/2 שעות. מקררים 4 שעות או לילה. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת