עוגת גבינה עם קינמון ותפוח.
והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו מילוי פאי תפוחים, סוכר חום, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת גבינה אוכמניות מאפינס יוגורט עם Streusel קינמון, עוגת גבינה אוכמניות מאפינס יוגורט עם Streusel קינמון, ו מאפינס תפוחים קינמון-Streusel.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום וחמאה עד מתפורר; להזמין 1/2 כוס לציפוי. לחץ על הנותרים oat תערובת בתחתית ungreased 9 אינץ springform פאן.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בחלב, ביצים, קינמון ווניל, גירוד קערה פעם אחת, עד מעורבב היטב.
אופים 55 עד 65 דקות או עד סט. מגניב על קירור מדף על 30 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick 8 אינץ', חום שמורות תערובת 1/2 כוס שיבולת שועל מעל חום בינוני נמוך 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קלוי.
מורחים עוגת תפוחים מילוי על עוגת גבינה מקורר חלקית.
מפזרים תערובת שיבולת שועל קלוי על גבי. מגניב 1 1/2 שעות. מקררים 4 שעות או לילה. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. לאחסן במקרר.