עוגת גבינה עם קרם בוסטון
אם $1.02 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה קרם בוסטון עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-97 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גבינה עם קרם בוסטון, עוגת גבינה עם קרם בוסטון, ו עוגת גבינה עם קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את תערובת העוגה על פי הוראות החבילה ואופים במחבת springform עגולה 9 אינץ משומנת. הערה: הגדר את המחבת על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות. להפריש ולתת מגניב completely.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את גבינת שמנת, וניל וסוכר עד מעורבב היטב. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את השמנת החמוצה, ואז מערבבים את הביצים (עדיין משתמשים במהירות נמוכה ונזהרים לא להפריז).
יוצקים את התערובת על העוגה.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז לשחרר מן השפה ולהסיר שפה עשה. הערה: לאחר 35 דקות, העוגה עדיין צריכה להיות סוג של jiggly במרכז. זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר וצמרמורות.כאשר העוגה היא מגניב לחלוטין, להכין את הדובדבן. למדוד את כל החומרים שלך ויש להם מוכן ללכת, ויש לי 2 כפות מים בכוס מדידת מיקרוגל בטוח. הקפד לנפות את אבקת הסוכר, במיוחד אם אתה לא שוקל 3.4 ounces.In סיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית. הפחת את החום לנמוך והוסף את השוקולד הקצוץ. מערבבים עד חלקה. בינתיים, לחמם את המים בכוס מיקרוגל בטוח עד רותחים.
הסר תערובת שוקולד מחום ולהוסיף מים רותחים ואבקת סוכר. מערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף את וניל ומערבבים עד חלקה.
יוצקים מעל החלק העליון של העוגה ומקררים במשך כמה שעות.