קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם קרם בוסטון

עוגת גבינה עם קרם בוסטון
אם $1.02 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה קרם בוסטון עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-97 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גבינה עם קרם בוסטון, עוגת גבינה עם קרם בוסטון, ו עוגת גבינה עם קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את תערובת העוגה על פי הוראות החבילה ואופים במחבת springform עגולה 9 אינץ משומנת. הערה: הגדר את המחבת על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות. להפריש ולתת מגניב completely.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את גבינת שמנת, וניל וסוכר עד מעורבב היטב. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את השמנת החמוצה, ואז מערבבים את הביצים (עדיין משתמשים במהירות נמוכה ונזהרים לא להפריז).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים את התערובת על העוגה.
3
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז לשחרר מן השפה ולהסיר שפה עשה. הערה: לאחר 35 דקות, העוגה עדיין צריכה להיות סוג של jiggly במרכז. זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר וצמרמורות.כאשר העוגה היא מגניב לחלוטין, להכין את הדובדבן. למדוד את כל החומרים שלך ויש להם מוכן ללכת, ויש לי 2 כפות מים בכוס מדידת מיקרוגל בטוח. הקפד לנפות את אבקת הסוכר, במיוחד אם אתה לא שוקל 3.4 ounces.In סיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית. הפחת את החום לנמוך והוסף את השוקולד הקצוץ. מערבבים עד חלקה. בינתיים, לחמם את המים בכוס מיקרוגל בטוח עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הסר תערובת שוקולד מחום ולהוסיף מים רותחים ואבקת סוכר. מערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף את וניל ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
יוצקים מעל החלק העליון של העוגה ומקררים במשך כמה שעות.