קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם קרמל שוקולד

עוגת גבינה עם קרמל שוקולד
עוגת גבינה עם שוקולד קרמל דורשת בערך 8 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 907 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, חמאה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה עם קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה עם קרמל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל מחבת springform 10 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם אבקת קקאו וסוכר כוס 1. לזרוק עם חמאה מומסת. לחץ לתוך התחתון 1 עד 2 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
להביא 2 כוסות סוכר ומים לרתיחה בסיר גדול, כבד תחתית. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל מבלי לערבב עד התערובת הפכה צבע עמוק, זהב, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הסר מהחום, בזהירות לשפוך את הקרם הכבד (התערובת תהיה בועה במרץ). להחזיר את הקרמל לתנור על אש נמוכה, ומערבבים עד נוזלי לחלוטין. מערבבים את השוקולד עד מומס, ולאחר מכן מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
מקציפים את גבינת שמנת עד פלאפי במערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
מוסיפים תערובת קרמל, ומערבבים היטב, מגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
10
מערבבים עד משולב היטב, ואז לשפוך תערובת למחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מניחים מחבת לאמבט מים חמים עם המים מגיעים חצי דרך את הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
12
אופים במרכז התנור שחומם מראש עד שהמרכז קבע, כ 1 שעה 15 דקות. עוגת הגבינה נעשית כאשר אמצע 3 או 4 אינץ ' עדיין קצת מתנדנד. צ ' יל לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה מומסתחמאה מומסת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנתחבילות גבינת שמנת4ביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן