עוגת גבינה עם קרמל שוקולד
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמנת, וניל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה עם קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה עם קרמל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך קרום פירור כמו בימוי במתכון נפרד, באמצעות עוגיות וופל שוקולד במקום קרקרים גרהם.
מבשלים סוכר בסיר יבש כבד על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג, עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות קרם כבד (תערובת יהיה אדים במרץ קרמל להקשיח). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
הסר מהחום ולהקציף בשוקולד עד חלקה. מערבבים שמנת חמוצה.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד רכות, ואז להכות בתערובת שוקולד במהירות נמוכה. מקציפים בביצים, 1 בכל פעם, ואז וניל, מכים במהירות נמוכה עד שכל מרכיב משולב ומגרד את הקערה בין תוספות.
שים מחבת springform עם קרום בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים מילוי לקרום ואופים במחבת אפייה (כדי לתפוס טיפות) באמצע תנור 55 דקות, או עד העוגה מוגדר 3 סנטימטרים מקצה אבל המרכז הוא עדיין מעט מתנדנד כאשר מחבת בעדינות מזועזע.
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר להתקרר לחלוטין במחבת springform על מתלה. (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.) עוגת צמרמורת, מכוסה באופן רופף, לפחות 6 שעות.
הסר בצד של מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
עוגת גבינה שומרת, מכוסה ומקורר, 1 שבוע.