עוגת גבינה עם שוקולד
מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אפיית קקאו, שבבי שוקולד semisweet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס מעורבב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את פירורי קרקר, סוכר וקקאו; מערבבים חמאה עד מתפורר. לחץ על החלק התחתון ו-1-in. עד הצד של משומן 9-in. מחבת springform; להפריש.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
להוסיף ביצים; לנצח על מהירות נמוכה רק עד בשילוב. מערבבים שוקולד מומס ותמציות רק עד מעורבב.
אופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים עד מקורר לחלוטין.
בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס את שבבי שוקולד, שמנת ודבש; מערבבים עד חלקה.
הסר מהחום; מגניב במשך 5 דקות.
יוצקים ציפוי על עוגת הגבינה. צמרמורת לפחות 4 שעות או עד ציפוי מוגדר.