עוגת גבינה עם שוקולד
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם קמח, אבקת סוכר, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד-מרופד עם שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325F אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסופה (או עד 149° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורי וופל ומרגרינה עד מעורבב היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת; להפריש.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים 1/2 כוס של שמנת חמוצה, סוכר מגורען, אבקת קקאו, קמח ווניל; לנצח עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
אופים 50 עד 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין או מרית סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפה של מחבת. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים נותרים 3/4 כוס שמנת חמוצה ואבקת הסוכר.
מגישים כפיות על עוגת גבינה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.