עוגת גבינה עם שוקולד/ג'ינג'ר
עוגת גבינה עם שוקולד/ג'ינג'ר לוקחת על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 209 גרם של שומן, וסך הכל 2650 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, ציפוי סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס, עוגת גבינה עם זנגביל שוקולד, ו סירי עוגת גבינה עם זנגביל שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה ומערבבים עם הביסקוויטים המרוסקים.
יוצקים לתוך פח האפייה ולשטח.
מבשלים בתנור ב 190 במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולאפשר להתקרר.
מערבבים יחד את mascarpone ו fromage frais עד חלקה.
מוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים יחד.
ממיסים את השוקולד ביין מארי ואז מקפלים בעדינות לתוך תערובת מסקרפונה.
יוצקים מעל בסיס הביסקוויט ומבשלים בתנור ב 190c עבור 1hr 15 דקות.