קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני

עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת קקאו, ממרח חמאה טבעוני איזון כדור הארץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני, עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני, ו עוגת גבינה טבעונית דובדבן שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F עם מדפים בשליש האמצעי והתחתון ומניחים תבנית אפייה על מדף תחתון. הפוך את החלק התחתון של מחבת springform כך שפה פונה כלפי מטה, ואז לנעול במקום. גריז תחתון בצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' בצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד סט, 10 עד 12 דקות, ואז מגניב לחלוטין, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חום 1 כוס סוכר בסיר 1 1/2-ל 2-ליטר כבד על חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום ומערבבים בזהירות במים (התערובת תהיה בועה למעלה וקיטור וקרמל יהיה להקשיח), ואז לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד הקרמל מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
הסר מהחום ולהקציף בשוקולד קצוץ עד חלקה. רוטב פאדג ' מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
טופו Purée וקקאו במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מקציפים גבינת שמנת סויה הנותרים 1/4 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד פלאפי. במהירות נמוכה, לנצח פירה טופו, וניל, מלח, ורוטב פאדג ' עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
יוצקים מילוי לתוך הקרום ואופים על מתלה באמצע עד העליון של העוגה הוא מבריק אבל המרכז הוא עדיין מעט מתנדנד כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, על 1 שעה. לכבות את התנור ולהשאיר עוגה בתנור 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר). עוגת צמרמורת, מכוסה באופן רופף, לפחות 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר בצד של מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה אם תרצו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
עוגת גבינה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.