עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת קקאו, ממרח חמאה טבעוני איזון כדור הארץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני, עוגת גבינה עם שוקולד טבעוני, ו עוגת גבינה טבעונית דובדבן שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F עם מדפים בשליש האמצעי והתחתון ומניחים תבנית אפייה על מדף תחתון. הפוך את החלק התחתון של מחבת springform כך שפה פונה כלפי מטה, ואז לנעול במקום. גריז תחתון בצד של פאן.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' בצד של המחבת.
אופים עד סט, 10 עד 12 דקות, ואז מגניב לחלוטין, על 45 דקות.
חום 1 כוס סוכר בסיר 1 1/2-ל 2-ליטר כבד על חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
הסר מהחום ומערבבים בזהירות במים (התערובת תהיה בועה למעלה וקיטור וקרמל יהיה להקשיח), ואז לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד הקרמל מומס.
הסר מהחום ולהקציף בשוקולד קצוץ עד חלקה. רוטב פאדג ' מגניב מעט.
טופו Purée וקקאו במעבד מזון עד חלקה.
מקציפים גבינת שמנת סויה הנותרים 1/4 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד פלאפי. במהירות נמוכה, לנצח פירה טופו, וניל, מלח, ורוטב פאדג ' עד incorporated.
יוצקים מילוי לתוך הקרום ואופים על מתלה באמצע עד העליון של העוגה הוא מבריק אבל המרכז הוא עדיין מעט מתנדנד כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, על 1 שעה. לכבות את התנור ולהשאיר עוגה בתנור 1 שעה יותר.
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר). עוגת צמרמורת, מכוסה באופן רופף, לפחות 6 שעות.
הסר בצד של מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה אם תרצו.
עוגת גבינה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.