עוגת גבינה עם שוקולד כפול
נסו עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול, ו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
הקש פירורי עוגיות לתוך הצדדים התחתון באמצע הדרך למעלה של מחבת springform 9 אינץ'; להפריש.
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד חלקה.
הוסף חלב מרוכז ממותק וניל, מכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד בשילוב לאחר כל תוספת.
להוסיף שוקולד נמס, מכות רק עד בשילוב.
יוצקים עוגת גבינה לתוך קרום מוכן.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 5 דקות או רק עד שהמרכז מוגדר. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור 30 דקות עם דלת תנור סגורה.
הסר עוגת גבינה מהתנור; הפעל סכין לאורך הקצה החיצוני של עוגת גבינה, להתקרר במחבת על מתלה תיל עד לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 8 שעות.
הסר צדדים של מחבת springform, ומניח עוגה על צלחת הגשה. לאט לאט לשפוך ולהפיץ ציפוי גנאש חם מעל עוגת גבינה, לתת לו לדרוס את הצדדים של עוגת גבינה. צ ' יל 1 שעה לפני ההגשה.