קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד כפול

עוגת גבינה עם שוקולד כפול
נסו עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול, ו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
הקש פירורי עוגיות לתוך הצדדים התחתון באמצע הדרך למעלה של מחבת springform 9 אינץ'; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
הוסף חלב מרוכז ממותק וניל, מכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד בשילוב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
להוסיף שוקולד נמס, מכות רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
יוצקים עוגת גבינה לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 5 דקות או רק עד שהמרכז מוגדר. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור 30 דקות עם דלת תנור סגורה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר עוגת גבינה מהתנור; הפעל סכין לאורך הקצה החיצוני של עוגת גבינה, להתקרר במחבת על מתלה תיל עד לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר צדדים של מחבת springform, ומניח עוגה על צלחת הגשה. לאט לאט לשפוך ולהפיץ ציפוי גנאש חם מעל עוגת גבינה, לתת לו לדרוס את הצדדים של עוגת גבינה. צ ' יל 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים